1. Kursoppstart Høsten 2017

  Wed 16 August 2017

  Da er tiden snart kommet for å starte opp igjen med kurs etter en lang sommer. For alle dere som kommer opp til byen nå er det bare å slenge seg med på nybegynnerkurs. Dansing er ikke noe man angrer på å ha lært seg.

  Info for Nybegynnerkurs i swing

  Vil du ha oversikt over folkedanstilbudet kan gå inn på facebooksiden og se på arrangementene som er utover høsten.

 2. En tøffere tid i vente...

  Thu 27 April 2017

  ...for det nærmer seg nemlig sesongslutt. De siste kurstimene rundes av og det går mot eksamensperiode, men frykt ikke. Det er nemlig minst et lysglimt igjen i horisonten i form av kakeavslutning og du er invitert! 30. april klokken 19.00 samles vi i aerobicsalen, hvor vi vanligvis holder til på søndager, og koser oss med 3 av de beste tingene i verden: Folk, dans og kake. Det blir også en konkuranse for å kåre den beste kaken med premie til de beste kakene.

  Kan også nevne at hvis du får et swingbehov som ikke forsvinner, så har vi fridans så lenge det er stort nok ønske om det utover eksamensperioden. Følg med på Facebook siden og sosialgruppen.

  Vel møtt!

 3. Smått fremover

  Tue 28 February 2017

  Nå som vi har kommet litt ut i vårsemesteret kan det meldes om flere spennende ting fremover.

  Allerede 4. mars arrangeres det Linedance kurs i Aerobicsalen på SiT treningssenter gløshaugen. Mer info finnes her.

  Og allerede to uker etterpå kommer muligheten for deg som vil lære litt ekstra du imponere med på søndager. Da holdes det et helgekurs for nybegynnere som du kan lese mer om her.

  Dette kan jo vise seg å komme til nytte tidligere enn du aner for den 18. mars er det også duket for vårball. Dette blir en koselig aften på Prinsen hotell hvor du får en anledning til å børste av dressen eller kjolen som for øyeblikket ligger og visner i skapet. Info er utrolig nok her.

 4. Kursoppstart Høst 2016

  Sun 28 August 2016

  Ok, folkens da er det på tide å starte opp dansesesongen igjen.

  Nybegynnerkurset starter opp den 4. september kl. 18.30 i aerobicsalen

  Nybegynnerkurset i folkedans begynner også den 4. september, men stater opp kl. 20.00 i kjellersalen istedet. Mer info.

  Videregåendekurset i Swing starter opp 7. september kl. 20.15 i Armfeldtsalen
 5. Dugnadsvakter

  Thu 21 April 2016

  Hvis du sitter å tenker at "NTNUI Swing og Folkedans er en så fantastisk gruppe, skulle bare ønske jeg kunne gi noe tilbake" så har vi en gledelig nyhet.* Vi har fått dugnadsvakter på Gløshaugen som må fylles opp!

  Dugnadsvaktene går ut på å vaske og rydde i trenngsutstyr og vekter. Det er mulig å være to sammen på en vakt. Dugnadsvaktene er det vi gir tuilbake til SiT for å bruke hallene deres og  er viktig får at vi skal beholde saltidene våre.

  Du kan melde deg opp her.

  *Er også en god nyhet hvis du tenker "Jeg har så lite å gjøre på kveldene og skulle gjerne likt å vaske og rydde i vekter".

« Page 2 / 6 »

general

social